Κατηγορίες
Ειδοποιήσεις
Αρχή σελίδας » Κατάλογος » JKW-832F » Κάθισμα μασάζ SHIATSU Sport Elec JKW-832F
[JKW-832F] - [Sport Elec]


Κάθισμα μασάζ SHIATSU Sport Elec JKW-832F

115.00€
Κριτικές

Κάθισμα μασάζ SHIATSU με λειτουργία θερμότητας

Το κάθισμα Shiatsu είναι μία καταπληκτική συσκευή που κάνει μασάζ, δονείται και χρησιμοποιεί την θερμότητα για να προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ.Είναι μία συσκευή που μπορεί και κάνει μασάζ στην περιοχή του λαιμού, της πλάτης, των γλουτών και στο πάνω μέρος των ποδιών. Χαλαρώνει την ένταση των μυών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Τα διπλά μοτέρ που περιέχει στο ύψος των ποδιών προσφέρουν μασάς που χαλαρώνει το σώμα και βελτιώνει το μεταβολισμό.Έχει 6 αυτόματα προγράμματα και λειτουργία θερμότητας για την πλάτη.Οι κινήσεις μασάζ από πάνω προς τα κάτω μιμούνται το μασάζ με το χέρι (τρίψιμο). Εκπληκτικός συνδυασμός του μασάζ με το χέρι και του μασάζ δονήσεων.

4 κεφαλές για μασάζ,3 διαφοροποιήσεις προγραμμάτων: όλη την πλάτη, χαμηλά στην πλάτη ή ψηλά στην πλάτη, 3 επίπεδα έντασης: χαμηλό, μεσαίο και δυνατό

Εφαρμόζεται στις περισσότερες καρέκλες.Κατάλληλο για την χρήση στο γραφείο σας, στο σπίτι σας, στο αμάξι σας (περιέχει και πρίζα αναπτήρα για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο αμάξι σας)

775 x 145 x 480 mm

 


Διαθεσιμότητα: 
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Δίσκος περιστροφής κορμού Evolution Fitness HL-AC078
Δίσκος περιστροφής κορμού Evolution Fitness HL-AC078
Πολυόργανο κοιλιακών και ραχιαίων Evolution Fitness 1646EG
Πολυόργανο κοιλιακών και ραχιαίων Evolution Fitness 1646EG